söndag 18 april 2010

Hemma från Gotland!

Nyss kommit hem från en fullfarts helg på Gotland. Var skpligt väder men blåste kallt. Själva tävlingen gick väll inte så super. Började redan i fredas med växellåds krångel så vi fick bryta på första sträckan. Meckade halva natten för att få ihop bilen till lördagen.

På lördan gick de bättre, hade en kanon tid på första o andra sträckan för dagen men sen började det strula igen. När vi rullade in i k-zon på ss5 så upptäcker jag att intercom adaptersladden ligger kvar ute på stora vägen. Vi blir tvugna att starta sträckan o köra ut ur k-zon så att jag kan springa tillbaka till vägen o hämta sladden så att vi kan höra varandra. Hmm mycket skall man va me om. Själva sträckan gick bra men vi hade tappat ce 1,40 min på stoppet.

SS6 gick utan problem o vi hade en bra tid. Men när man trodde att problemen var över så dycker nästa upp. 3 km in på Tofta så får vi punktering på vä fram. Vi kommer ca 4 km innan slitbanan lossnar o vi åker på fälgen. Då var det bara ut o byta på sträckan. Fick allafall dit hjulen o tog oss till mål. Sista sträckan flöt på den med untan nåra missar.

Sett till resultatet så gick det inte så bra men det var ett lärorikt rally o det var ruskigt roligt. Blir nog repris nästa år.

På kvällen gick vi ut o firade dagen bravader ;) Var en riktigt trevlig helg som man kommer att minnas länge.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar