lördag 29 maj 2010

Midnattspecialen!

Kan sammanfatta dagen med att de inte gick så bra, med bilen ialla fall. Men låt oss ta det från det hela från början. Första sträckan gick kanon (förutom en liten miss i första vänstern). Var snabbaste C-förare o 43 totalt, hel nöjd me det ;).

Andra gick hyffsat, var ruggit halt som man kunde inte göra så mkt. Blev även en övervarvning i slutet av sträckan vilket resulterade i ex antal krokiga ventiler :P. Men var snabbaste C-föraren på andra stäckan också.

Inför tredje hafe vi stora problem med med motorn på låga varv, fanns ingen tomgång o gick knappt o starta. Men vi lyckades att komma iväg ut på sträckan där de gick i nåra km. Ca en km från mål så smäller det till o bilen slutar driva. Troligtvis så har kopplingen rasat eller dyl. I sammband me att drivningen försvann så rök alla driv remmar på motorn så att servot försvann, hmm.

Dessutom så bakaxeln krokig som en banan :P Men men man kanske ska ta allt skit på en gång. Bromsarna fungerade fint nu ialla fall. De får man ju se som en framgång :). Nu blir de bara att meka lite till. Ska försöka få ut incar filmer imorrn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar