måndag 20 augusti 2012

SM i Trollhättan...


I helgen som var så gick den fjärde deltävlingen av Rally SM av stapeln i Trollhättan. Jag låg på en andra plats i JSM inför tävlingen så förhoppningarna på att bra resultat var höga. Det började redan i fredags då vi rekade alla sträckor två ggr och ändrade lite i noterna osv. På fredags kvällen kördes även två st superspecial sträckor inne på Trollhättans rallycross bana. Min och Pontus taktik var att gå ut hårt redan från start och det lyckades vi med. Efter kvällens två sträckor så låg vi på en tredje plats i JSM och 6:a i trimmat 2wd.

På lördagen hade vi ca 9,5 mil special sträcka att avverka upp delat på 8st sträckor. De första två sträckorna gick så där för våran del då det var väldigt blött och lerigt efter natten regnväder. Men sen så ströks SS6 pga en otäck krasch. Vilket bara var bra för våran del, då vi troligen tappat ännu mera tid på den sträckan. Efter SS5 så hade vi trillat ner till en 5:e plats i JSM och 7:a i trimmat 2wd.

Eftermiddags sträckorna var av en annan karaktär, de var mera grus på sträckorna och inte lika kuperat som på de tidigare. Så på SS7 så började upphämtningen, lyckades tillslut med en tredje tid totalt i 2wd på sista sträckan ta oss upp till en 3:e plats i JSM och blev även 4 totalt i trimmat 2wd. Riktigt skoj, nu ligger vi 3:a i JSM tabellen och 6:a i stora SM inför de två sista deltävlingarna. Nu siktar vi på JSM brons 2012.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar